kleeman
Την έναρξη συνεργασίας με την “Kleemann” ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.  Η εταιρία μας ανέλαβε την συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεων που διατηρεί η Kleemann στην Θεσσαλονίκη.

Με έτος ίδρυσης το 1983 στο Κιλκίς, η KLEEMANN είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρα στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία καθώς επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων και υποσυστήματα ανελκυστήρων. Το δίκτυο πωλήσεών της εκτείνεται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία στο σχεδιασμό, την ευελιξία, την ποιότητα και την αφοσίωση στην υποστήριξη του πελάτη.

Οι ολοκληρωμένες παραγωγικές της εγκαταστάσεις, το εκπαιδευμένο προσωπικό και τα άρτια τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιεί η εταιρία, την καθιστούν πρωτοπόρα στην παροχή πλήρων αξιόπιστων λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε έργου.

Το πελατολόγιο της KLEEMANN αποτελείται από εταιρίες εγκατάστασης και συντήρησης οι οποίες διανέμουν τα προϊόντα της εταιρίας σε όλο τον κόσμο. Η δομημένη συνεργασία των εργαζομένων και των συνεργατών της εταιρίας εξασφαλίζει την ανάπτυξη ισχυρών μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες και ταυτόχρονα την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με στρατηγικές επενδύσεις, η KLEEMANN έχει προχωρήσει στην εξειδίκευση της παραγωγής και την εξαγωγή προϊόντων σε πολλαπλές αγορές, αναπτύσσοντας το δίκτυο, την διεθνή παρουσία και την γκάμα της.

Η εταιρία διαθέτει ένα ισχυρό προφίλ, συνεπές με τη δέσμευσή της για ποιότητα, καινοτόμο έρευνα και τεχνική αρτιότητα.