ελληνικη εταιρία γρανιτών
Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την “Ελληνική Εταιρία Γρανιτών”. Η εταιρία μας ανέλαβε την συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης, καθώς και το πακέτο των υγειονομικών εφαρμογών.

Η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε πρωταγωνιστεί σε μεγάλα και μικρά έργα, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής σήμανσης CE, η εταιρία εισάγει, επεξεργάζεται και διαθέτει στην αγορά υψηλής ποιότητας  προϊόντα γρανίτη και μαρμάρου.

Οι ξεχωριστές ποικιλίες από φυσικά και τεχνητά πετρώματα σε πλάκες, τυποποιημένα προϊόντα και ειδικές διαστάσεις, το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Γρανιτών εγγυώνται τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Με το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στη Θήβα, τα υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, τις θυγατρικές εταιρείες Granicon Oy στη Φινλανδία και Dionyssomarble Bulgaria στη Βουλγαρία, με τις διεθνείς συνεργασίες της, όπως η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων Hanstone της φημισμένης νοτιοκορεατικής HANWHA, η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών βρίσκεται σταθερά στην κορυφή!