MIRAGGIO
MIRAGGIO LogoΤην Ευρωκαθαριστική εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Miraggio Thermal Spa για τον αρχικό γενικό καθαρισμό του υπερπολυτελούς Resort στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών που διήρκησαν σχεδόν τρεις εβδομάδες, απασχολήθηκαν περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της εταιρίας μας.

Δύο λόγια για το Miraggio Thermal Spa Resort

Η κατασκευή του Resort ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε με την κατασκευή της μαρίνας η οποία διαθέτει την μεγαλύτερη προβλήτα στο είδος της (μήκους 110 μέτρων) στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο η Med Sea Health συνεργάστηκε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ η συνολική επένδυση έφτασε τα 120 εκατ. ευρώ/

Στο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της μαρίνας – η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 81 σκάφη μήκους έως και 40 μέτρα – πέρα από την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην μέγιστη κυκλοφορία του νερού ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.

Το Resort, το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα. Η συντριπτική πλειοψηφία των δωματίων είναι σουίτες με 48 να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Το μέγεθος των δωματίων κυμαίνεται από 36 τ.μ.έως 90 τ.μ.

Το κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, με ιαματικά νερά, του resort αναπτύσσεται σε επιφάνεια 3.000 τ.μ. σε δύο επίπεδα, ενώ από το 2017 θα καλύπτει επιφάνεια 5.000 τ.μ. σε τρία επίπεδα. Παράλληλα λειτουργούν περισσότερα 10 εστιατόρια και bar ενώ υπάρχουν ειδικοί χώροι για την απασχόληση των παιδιών καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες.